Up-to-date zijn en blijven.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)Alleen een actuele website heeft een toegevoegde waarde! U kunt aanpassingen op de site zelf doen met een CMS pakket. Of u laat het bijhouden van teksten en inhoud door mij doen. U geeft de gewenste wijzigingen door en ik zorg er voor dat uw site wordt bijgewerkt.

Echter zijn er waardevolle punten om gevonden te worden, waarbij uw specifieke kennis van grote waarde is. Die kennis is onmisbaar voor de inhoud van de website. Er is veel wat u zelf kunt doen om een goede website voor Google en zoekmachines te realiseren.
Googles tips over SEO bekijken

Onderhoudspakket

Een onderhoudspakket bestaat standaard uit de onderstaande onderdelen:
  • Periodiek technische update en back-up van uw site
  • Periodiek aanscherpen van de SEO voor zoekmachines & startpagina’s en de sitemap
  • Aanpassen van bestaande teksten en afbeeldingen (incl. bewerken van foto’s)
  • Aanpassen van formulieren
  • Actualiseren pdf’s en word documenten
  • Ondersteuning per email

Content Management Systeem (CMS)

Zonder enige speciale computer- of internetkennis een website onderhouden kan met behulp van een Content Managment Systeem (CMS). Uiteraard krijgt u eerst een kleine cursus, hoe hiermee te werken en ook een klein beetje basiskennis voor de html.

Relevantie en inhoud

Door regelmatig nieuwe teksten te plaatsen op de website, na te denken over de zoekwoorden en actief te werken aan linkruil (linkbuilding) werkt u actief mee aan een goede indexering door Google. Bedenk wel dat de inhoud relevant dient te zijn aan het aanbod op de website.

Uitbreiding of onderhoud

Tegen een redelijke vergoeding kunt u kiezen voor ondersteuning, onderhoud en/of uitbreiding van de website. Meer weten? Neem contact op!

Denk commercieel

Effectief klanttevredenheidsonderzoek
Zonder tevreden klanten geen loyale klanten, is de stelling van Tema. Bedrijven met een budget doen er goed aan om marktonderzoek te doen naar hun doelgroep. Tema is hierin gespecialiseerd en heeft hier een goed artikel over geschreven.