Hobby fotograferen

Fotograferen. Dat is zo makkelijk tegenwoordig. Met je mobiel, tablet of camera. Moment opnames maar ook experimenteren. Zo ontstaat een aardige collectie foto’s. Jammer eigenlijk om er verder niets mee te doen. Helemaal als je foto’s van goede kwaliteit zijn en een goede, mooie of unieke kijk op het onderwerp kunnen verbeelden. Als (amateur) fotograaf kun je geld verdienen met stockphotography en een nieuwe uitdaging vinden.
Sunflower for Paula Zonsondergang op Ijsselmeer silver lining - zon achter wolk Molens in de Schermer Lincoln Premiere 1957 Dashboard Lincoln Premiere 1957 Poes Molly in de tuin Hula doll - wiggling doll Big hibiscus flower Sweet dreams cat Grietje Foggy Morning English Chappel Entrance Cat and man in garden Autumn in Holland

Fotos en afbeeldingen

Fotoslider Galleria
Galleria is een van de beste jquery fotosliders. Bij deze fotoslider maakt het niet uit of er een landscape of portrait foto ingevoerd wordt. Deze slider maakt er keurige thumbnails van. Ook is deze slider responsive en wordt op elk apparaat goed getoond. De stijl (kleur en grootte) is aan te passen. Dit is een van mijn meest favoriete scripts!
SXC - gratis stock fotos
Een mooi beeld kan de aandacht vangen. Er zijn veel afbeeldingen waarop auteursrechten zijn vastgelegd. Gebruik daarom nooit zomaar gedownloade afbeeldingen, maar zoek bijvoorbeeld bij SXC op afbeeldingen en foto’s. Daar wordt per foto aangegeven welke voorwaarden of rechten gesteld worden aan het gebruik. Downloaden wordt mogelijk als men een account heeft aangemaakt.
RGB Stock
Nog een website waar men na registreren veel gratis te gebruiken foto’s kan vinden voor persoonlijk en commercieel gebruik.
Photofunia
Fun met foto’s. Online een eigen foto met filters en effecten bewerken.
Stockphotos maken
Thijs Schouten over stockphotos maken en aanbieden op internet.
Webmaster Links
Developer Links
Inspirerende websites
Bijzondere websites
SEO informatie links
Mijn foto’s